Uber diže cijene, vožnju ćete skuplje plaćati i u Šibeniku

Iz Ubera su priopćili kako će od sutra podići cijene u Zagrebu i obalnim gradovima gdje Uber vozi, odnosno Splitu, Dubrovniku, Rijeci, Zadru i Šibeniku.  Cijena za početak vožnje i dalje iznosi 6 kuna, dok se cijena za prijeđeni kilometar s 3 kune podiže na 3,60 kuna, a za svaku minutu vožnje s 40 na 60 lipa. Iz Ubera kažu kako su se na taj postupak odlučili zbog praćenja kretanja cijena na cijelom tržištu te taman pred turističku sezonu. Povećanje cijena kreće u četvrtak, 10. svibnja u 12 sati, javlja telegram

Iz Ubera tvrde da će, zbog viših cijena, ponuditi još kvalitetniju uslugu s novijim vozilima, a partnerima-vozačima su omogućili veće prihode. Vozilima će također maksimalna starost biti ograničena na sedam godina, što će, zapravo, biti nova zakonska obveza.

– Novom cijenom će se povećati prihodi svih tvrtki i obrta koji posluju putem Ubera, što će dovesti i do novog zapošljavanja u takvim tvrtkama- poručuju.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.