Učlanite se u Klub prijatelja Krke i ostvarite 50 posto popusta na posjet Parku cijele godine

Posjetitelji Nacionalnog parka Krka odsad se mogu učlaniti u Klub prijatelja Krke po cijeni od 200 kuna za odrasle i 90 kuna za djecu od sedam do 18 godina, dok će žitelji Šibensko-kninske županije imati pravo na popust od 50 posto od ukupnog iznosa članarine. Članstvo vrijedi godinu dana, a svi članovi moći će neograničen broj puta ući u Park, izuzev srpnja i kolovoza na Skradinskom buku, kada će ulaznicu moći iskoristiti samo jednom.

Godišnje ulaznice time prestaju postojati, a dosadašnje važe do njihovog isteka. Uz iskaznicu Kluba prijatelja Krke na ulazu u Park potrebno je predočiti osobnu iskaznici ili drugi osobni dokument.

– Članstvo u Klubu prilika vam je i povod da svoje slobodne trenutke provedete odmarajući se u zaštićenom području i da, upoznavajući prirodna i kulturnopovijesna bogatstva Nacionalnog parka Krka, svoj duh oplemenite novim znanjima i iskustvima, uz spokoj koji daje priroda, poručuju iz Javne ustanove NP Krka.

U Klub prijatelja Krke moguće je učlaniti se na svim recepcijama i ispostavama JU NP Krka uz predočenje osobne iskaznice.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.