Upoznajte Blockchain i svijet kriptovaluta na zanimljivom predavanju na Baroneu

Blockchain tehnologija, nastala 2009. godine u formi digitalne valute Bitcoin kao odgovor cypherpunk zajednice na katastrofalnu prirodu postojećeg financijskog sustava, u posljednje vrijeme privlači interes sve većeg broja stručnjaka, ali i javnosti. Ako vas zanima Bitcoin i ostale kriptovalute, 4. listopada posjetite Barone gdje će Tomislav Mamić, pokretač Blockchain Huba Split održati zanimljivo predavanje na tu temu.

Sve o značajkama Blockhaina, njegovim postojećim i budućim primjenama saznajte iz prve ruke. Nakon predavanja bit će vremena za pitanja i odgovore te raspravu svih sudionika.

Bitcoin je decentraliziran, bez vlasnika poput banke ili države, bez fizičke adrese te je potpuno slobodan za anonimno korištenje bilo kome i bez potrebe za registracijom ili otvaranjem računa.

Za ovu tehnologiju kažu da će promijeniti svijet i to kroz transformaciju načina na koji se društva okupljaju, organiziraju i ostvaruju svoje ciljeve. Što to točno znači, koliko je utemeljeno i što nas zapravo očekuje u budućnosti predmet je mnogih rasprava, ali do kvalitetnih informacija i objašnjenja nije lako doći. Predavanje na Baroneu ponudit će vam odgovore na brojna pitanja vezana za Blockhain.

Predavanje je besplatno, a registracija obvezna putem Eventbrite platforme: http://bit.ly/2fjXPFJ. Broj mjesta je ograničen, stoga rezervirajte svoje već danas.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.