Prethodno savjetovanje sa zainteresiranima

Uskoro natječaj za opremanje ‘ABC centra’ Razvojne agencije vrijedno 2,3 milijuna kuna

Razvojna agencija Šibensko-kninske županije kreće u postupak prethodnog savjetovanja za nabavu informatičko-komunikacijske opreme i audio-video opreme ABC centra. Procijenjena vrijednost nabave iznosi 2.330.994,40 kuna bez PDV-a. Iz Razvojne agencije pozivaju sve zainteresirane gospodarske subjekte da najkasnije do 9. kolovoza ove godine dostave svoje primjedbe i prijedloge. Svi zainteresirani mogu pogledati dokumentaciju o nabavi i ako imaju pitanja, prijedloge ili primjedbe mogu se javiti u Razvojnu agenciju.

Nacrt Dokumentacije o nabavi s pripadajućim prilozima objavljen je na web stranicama Elektroničkog oglasnika javne nabave RH pod izbornikom Prethodna savjetovanja s datumom objave 31. srpnja 2019.

Po isteku roka od devet dana od objave dokumentacije na internetskim stranicama Elektroničkog oglasnika, Naručitelj će razmotriti sve pristigle primjedbe i prijedloge zainteresiranih gospodarskih subjekata te će o prihvaćanju ili neprihvaćanju primjedbi i prijedloga zainteresiranih subjekata izraditi izvješće, koje će objaviti na svojim internetskim stranicama www.rra-sibenik.hr i na stranicama EOJN.

Inače ova nabava se provodi u okviru projekta ‘Rekonstrukcija i opremanje poduzetničke poslovne infrastrukture Adriatic Business Centre – ABC’ ukupne vrijednosti 20 milijuna kuna koji se u stopostotnom iznosu financira iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Projektom će se obnoviti poslovna zgrada s okolišem na prostoru bivše tvornice TLM-a. Zgrada na tri etaže, ukupne površine 1.700 kvadrata će do kraja godine postati moderni poslovni centar u kojem će se poduzetnicima i regionalnim dionicima pružati usluge korištenja i najma prostora, informiranja, edukacije i savjetovanja u svim fazama poslovanja, te pripreme i provedbe projekata.

Poseban naglasak biti će stavljen na aktivnosti podrške privlačenja investicija te brendiranje i marketinško pozicioniranje poduzetnika, kao i gradova i općina u Šibensko-kninskoj županiji. ABC centar će imati 30 potpuno opremljenih ureda, četiri studija za audiovizualnu i post produkciju, dizajn i marketing, zajednički radni prostor za oko pedesetak poduzetnika te multifunkcionalnu dvoranu sa 120 sjedećih mjesta za različite tipove događanja.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.