Uz potragu za stručnjacima, počele i pripreme za sezonu: Tvrtke masovno traže radnike!

Šibenski portal u suradnji s portalom posao.hr redovito donosi aktualne vijesti s tržišta rada. U nastavku pogledajte ponuđene poslove na koje se možete javiti putem brze prijave.

Plodine zapošljavaju više izvršitelja za poziciju sezonski djelatnik, na brojnim lokacijama diljem Jadrana. Biograd na moru, Trogir, Vodice, Zadar, samo su dio lokacija na kojima možete raditi. Poslodavac vam nudi mogućnost stalnog zaposlenja, stimulativna primanja, rad u dinamičnom okruženju, uz plaćene putne troškove i osiguran kvalitetni smještaj. Provjerite natječaj na linku.

Jet2.com Limited zapošljava na dvije pozicije u Splitu – Resort Customer Helper i Airport Customer Helper. Traže se entuzijastični, energični kandidati, fokusirani na klijente. Provjerite oba natječaja na linku i prijavite se u roku, do 3. veljače.

Aluflexpack novi d.o.o. ima raspisan natječaj za Stručnjaka zaštite na radu  u pogonu u Drnišu. Ako ste kandidat koji ima Višu ili visoku stručnu spremu stručnog studija sigurnosti, položen državni stručni ispit iz zaštite na radu te zaštite od požara, uz najmanje dvije godine iskustva, vas se traži. Provjerite ostale potrebne detalje za prijavu na linku.

Pepco, vodeći europski diskontni lanac, zapošljava Voditelja ekspanzije, za rad u Hrvatskoj i Sloveniji. Glavne poslovne zadaće odabranog kandidata uključuju prikupljanje informacija o tržištu nekretnina, provjeravanje poslovnih objekata u smislu projektne dokumentacije, pripremanje izvješća o slobodnim nekretninama ili investicijskim objektima te brojne druge. Ako imate 2 godine radnog iskustva, timski ste igrač okrenut prema postizanju ciljeva, upravo vi ste idealni kandidat. Prijavite se do 14. siječnja brzom prijavom.

Welmax te pita: Jesi li ambiciozan? Voliš li prodaju i misliš da si dobar u tome? Cijeniš posao u ugodnoj atmosferi? Želiš raditi u renomiranoj tvrtki s 15 godina liderstva u prodaji u Europi? Ako je odgovor na sva pitanja da, ova prilika se definitivno ne propušta. Mjesto rada: Hrvatska. Klik na brzu prijavu.

Naton ljudski potencijali d.o.o. zapošljava na 3 pozicije u Hrvatskoj i inozemstvu. Ukoliko ste Dr. dentalne medicine, Zubotehničar ili Dentalni asistent, ne propustite natječaje ovog poslodavca za upravo te pozicije. Možda to bude vaš korak za nastavak uspješne karijere, a možda tek odličan početak. Ne oklijevajte. Kliknite na link i potražite navedene pozicije.

Grawe traži dva djelatnika za poziciju: Predstavnik prodaje u Splitu. Ukoliko imate mrežu kontakta, komunikativna ste i razborita osoba, prodajni posao niša je za vas. Provjerite što ovaj oglas nudi te koje sve uvjete trebate zadovoljiti kako biste baš vi bili idealan kandidat/kinja. Sretno s prijavama.

Le Méridien Lav, Split trenutno zapošljava na dvije pozicije. Potrebiti su radnici za radna mjesta: Voditelj prodaje poslovnih prostora/Shops manager i Executive Pastry Chef. Riječ je o najvećem svjetskom lancu hotela Marriott International sa portfoliom od 5.000+ hotela. Voljeli biste raditi u ugostiteljstvu u srcu Dalmacije? Provjerite uvjete natječaja na linku i aplicirajte do 31. siječnja.

Deltron d.o.o. u Splitu zapošljava na četiri pozicije te na jednoj poziciji u Zadru! Diplomirani inženjer građevine – Voditelj projekta, Diplomirani inženjer strojarstva – Voditelj projekta, Pomoćnik pri montiranju i servisiranju klima uređaja i Montažer/serviser rashladne i klimatizacijske tehnike / HVAC traženi je kadar za Split. U Zadru se traži djelatnik za poziciju: Diplomirani inženjer strojarstva – Voditelj projekta. Ukoliko vas neka od ponuđenih pozicija mami, ne propustite klik na link.

Ville Matilde ima raspisan natječaj za Voditelja/icu beach bara u Vodicama. Na ovom poslu vas očekuje naručivanje robe te briga o istoj, također i vođenje inventure i planiranje rada djelatnika. Zanimaju vas detalji? Kliknite na link i pravovremeno se prijavite.

Za dodatne poslove iz Šibensko-kninske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.