Vatrogasci imaju molbu za sve koji su pomogli gasiti požar između Zatona i Rasline

Naprtnjače, sjekire i kombinezoni samo su dio opreme bez koje je ostalo Dobrovoljno vatrogasno društvo Zaton i njihovi kolege, koji su posudili svoju opremu dobrovoljcima koji su pomagali gasiti ogroman požar između Zatona i Rasline.

– Nakon požara na području Zatona, DVD Zaton i ostale kolege ostale su bez djela opreme, uglavnom naprtnjače, sikirice, kombinezoni. Molimo sve koji su zaboravili vratiti da nam vrate ili nam jave gdje se nalazi oprema mi ćemo sami doći po nju. Radi se o skupoj opremi do koje mi jako teško dolazimo – poručio je preko Facebooka Boris Dukić, zapovjednik DVD-a Zaton i predsjednik tamošnjeg Mjesnog odbora.

Podsjetimo, 16. kolovoza kada Zatonjani slave svetog Roka, buknuo je požar koji je u gotovo 60 sati progutao oko 650 hektara trave, niskog raslinja, borove šume i obrađenih površina, najviše maslinika, a vatra je u jednom trenutku zaprijetila i Raslini te zatonskim kvartovima Budim i Križ.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.