Vatrogasci gasili požare, pomagali hitnoj i otvarali stan u Šibeniku

Vatrogasci Javne vatrogasne postrojbe Šibenik tijekom subote su sudjelovali u gašenju dva požara koji su gorjeli na području Goriša i Rogoznice, asistirali su hitnoj medicinskoj pomoći i obijali vrata stana u Šibeniku.

U subotu oko 4,20 sati zaprimili su dojavu o potrebi tehničke intervencije otvaranja stana u Ulici Vatroslava Lisinskog u Šibeniku. Na intervenciju su izašla četiri vatrogasca s jednim vozilom i posao završili pola sata kasnije.

Otprilike u isto vrijeme stiže im dojava o potrebi asistiranja hitnoj kod pružanja pomoći bolesnoj osobi u Ulici Stjepana Radića u Šibeniku. Četiri vatrogasca JVP Šibenik završili su intervenciju u 4,55 sati.

Dojava o požaru na automobilu Peugeot 206 u mjestu Sapini doci kod Rogoznice, stigla je oko 10,20 sati. JVP Šibenik uputila se na mjesto događaja, no požar je ipak uspjelo ugasiti sedam dobrovoljnih vatrogasaca iz DVD-a Rogoznica s dva vozila. Intervencija je završena u 11,45 sati.

Požar na području Goriša izbio je u 16,30 sati, pa je na intervenciju izašlo pet vatrogasaca JVP Šibenik s dva vozila. Gorjela je trava i nisko raslinje na površini od 1.500 kvadratnih metara, a požar je proglašen ugašenim u 18 sati.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.