Večeras je Noć muzeja, provjerite što vas očekuje u Šibeniku

Muzej grada Šibenika za ovogodišnju Noć muzeja koja se u Hrvatskoj održava po trinaesti put pripremio je bogat i raznolik program.

Noć muzeja ove godine je u znaku sporta pa su se tako manifestaciji priključili i Šibenski funcuti, a između ostaloga održat će se i Šibenski sportski kviz.

U Šibeniku Noć muzeja započinje  večeras u 18 sati programom pod nazivom ‘U sjećanje na Dražena’ na Baldekinu kod Draženova spomenika u sklopu kojeg će sudjelovati predstavnici Udruge navijača Šibenski funcuti.

Službeno otvorenje manifestacije bit će u 19 sati u Muzeju grada Šibenika nastupom plesnih skupina. U 20 sati bit će održana tribina ‘Šibenski sportski vremeplov’, dok će u 21 sat započeti Šibenski sportski kviz.

Ispred Muzeja na Trgu Republike Hrvatske u 19.30 sati, u suradnji s murterskim kuharima, Šibečane očekuje gastro iznenađenje s kurnatarskim specijalitetima.

Program možete pogledati ovdje.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.