Velika subota na Tvrđavi Barone: Lov na jaja, igre za parove i početak promotivnog razdoblja

Na šibenskoj tvrđavi Barone na Veliku subotu će se, uoči Uskrsa, održavati bogat radionički program namijenjen najmlađima, ali zabavu će na Tvrđavi Barone pronaći i oni nešto stariji!

Već od 10 sati počinje lov na jaja, klasična igra traženja malih čokoladnih jaja sakrivenih po tvrđavi. Slijede jedan na jedan – trka sa žlicom i jajima, igra sa stolicama, igre za parove i prigodno ukrašavanje jaja. Pobjednike očekuju i slatke nagrade, a oni manje sretne ruke moći će se utješiti ponudom gastro centra Tvrđave Barone.

Velika subota početak je i proljetnog promotivnog razdoblja na Tvrđavi Barone koje će trajati do 23. ožujka. U ponudi suvenirnice pripremili smo prigodnu selekciju poklon paketa po promotivnim cijenama. Posjetiteljima omogućujemo iznajmljivanje AR naočala za samo 10 kn. Dodatno za svaki račun ostvaren na Tvrđavi Barone posjetitelji ulaze u bubanj za Barone uskršnju lutriju u kojoj mogu osvojiti vrijedne nagrade:

  • 2 ulazniceza koncert Stereo MC na Tvrđavi sv. Mihovila
  • 1 pijat za dvojeu gastro-ugostiteljskom objektu Tvrđave Barone
  • godišnja članarinaKluba prijatelja za dvije osobe (ili  1 obiteljska članarina)

Očekivano trajanje programa obilježavanja Uskrsa na Tvrđavi Barone je do 13 sati. U slučaju kiše program će se u smanjenom obliku održati u zatvorenom dijelu gastro kulturnog centra Tvrđave Barone.

Za sve prijatelje šibenskih tvrđava, sadašnje i buduće, cijene godišnjih članskih ulaznica ostaju po cijeni od 50 kuna s kojima je neograničen ulazak na obje revitalizirane šibenske tvrđave, Tvrđavu sv. Mihovila i Tvrđavu Barone. Također, po cijeni od 110 kuna, koliko je cijena obiteljske članske iskaznice, učlaniti se mogu i obitelji sa svom djecom mlađom od 18 godina i uživati u čaroliji obnovljenih šibenskih tvrđava.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.