VIDEO Face iz kulturnog i glazbenog svijeta podržale FALIŠ

Kampanji prikupljanja sredstava za održavanje petog Festivala alternative i ljevice Šibenik, pokrenutoj 13. ožujka ove godine pod naslovom ‘Nemoj da fališ’, uz brojne donatore i goste ranijih izdanja, pridružuju se i javne ličnosti iz hrvatskog kulturnog života.

Među prvima su svoje poruke poslali glazbenik i kantautor Mile Kekin, i to nakon što je Hladno pivo prijateljski ustupilo glazbu za službeni spot kampanje, glumica Nina Violić, njen kolega Damir Markovina, te performer i konceptualni umjetnik Siniša Labrović.

Osim njih, kampanju i FALIŠ u narednim će danima podržati i ostali kulturni radnici i umjetnici, najavljuju organizatori festivala.

Inače, preko platforme Indiegogo ili na žiro račun Udruge FALIŠ  za manje od deset dana prikupljanja sredstava osigurano je 40 posto od potrebnog iznosa za održavanje petog FALIŠ-a, čija će središnja tema biti ‘100 godina Oktobarske revolucije’, a podtema ‘500 godina reformacije Crkve’.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.