VIDEO Grad Šibenik Juri Kulazi ispunio je najveću želju: ‘Htio sam raditi kako bi olakšao majci i ocu’

Ekipa emisije Labirint prije godinu dana posjetila je Juru Kulazu, mladića kojeg je u studenom 2011. godine pretukao tada maloljetni mladić ispred noćnog kluba u Šibeniku. Jure je nakon toga morao ponovno učiti hodati, pričati, šetati…Otada je prošlo sedam godina, a lani je u emisiji otkrio da ima samo jednu veliku želju – početi raditi da olakša majci i ocu.

Sredinom prosinca počeo je raditi u Gradskoj upravi gdje je s diplomom u ruci zaposlen na godinu dana kao viši stručni suradnik za zaštitu i spašavanje.

Majka Jasna na njegov posao gleda kao na svojevrsu terapiju koja mu pomaže da ide naprijed, a to je jedino što Jure i želi. Ići naprijed i ne osvrtati se na prošlost.

– Najteže je iza mene i sad mogu samo najlipše stvari reći. Na poslu su me kolege jako lijepo prihvatile-iskreno će Jure.

Prvi čovjek Šibenika, gradonačelnik Željko Burić, otkrio je da je Jurinu prijavu na natječaj doživio kao pozitivan šok.

– Njegovu priču pratioo sam od početka i to je uistinu čudo. Jure ne da je ispunio naša očekivanja, nego daleko od toga- kazao je gradonačelnik Željko Burić naglasivši kako vjeruje da će nakon odrađenog vježbeništva Grad Juri moći ponuditi stalni radni odnos.

Cijelu emisiju možete pogledati ovdje.

 

 

 

Naslovna fotografija:arhiva

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.