VIDEO HTZ pogodio u sridu: Mrvica, Šarić i Šibenik u najboljem turističkom spotu svijeta

Trominutni sport Hrvatske turističke zajednice, u kojem se, između ostalih, pojavljuju Maksim Mrvica i Dario Šarić uz šibenski spomenik Dražena Petrovića i Katedralu sv. Jakova te zračna panorama Šibenika i Kornata, proglašen je najboljim svjetskim turističkim promotivnim spotom za 2017. godinu.

Spot u kojem su i Luka Modrić, Mario Mandžukić, Dejan Lovren, Ivan Rakitić, Mateo Kovačić, Dario Šarić, Marin Čilić, glazbenici 2Cellos te glumica Zrinka Cvitešić, odlukom američkog stručnog i predstavničkog žirija Citizine Networksa i National Association of Broadcasters (NAB), osvojio je prestižnu nagradu ‘Travel Video Awards’ u kategoriji najboljih videa turističkih organizacija. Promidžbeni video pod nazivom ”Ambasadori našeg turizma’ prepoznat je i kod obične publike te je i u online glasanju dobio najviše glasova.

spot2

U kategoriji za najbolji promotivni video turističke organizacije, u kojoj je HTZ-ov spot odnio pobjedu, bile su čak 44 prijave, a u uži izbor uz nas su ušli videouradci Perua, Kolumbije i Jordana. Svi sportaši i umjetnici odrekli su se honorara za snimanje spota.

spot5

Ministar Gari Cappelli smatra da je nagrada dokaz uspješnog marketinškog pozicioniranja Hrvatske na stranim tržištima te potvrda progresivnosti u pristupu prezentiranja turističkih potencijala Hrvatske u cijelome svijetu.

– Izuzetno sam ponosan na svoj tim u Ministarstvu turizma koji je ovom projektu pristupio proaktivno i inovativno te s Hrvatskom turističkom zajednicom stvorio promotivni video čiju je kvalitetu prepoznala svjetska stručna javnost – poručuje Cappelli.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.