Vidović odabrao: Podršku za predsjednika SDP-a dao Domagoju Hajdukoviću

Predsjednik šibenskog SDP-a Franko Vidović podržat će Hajdukovića za predsjednika stranke jer misli da je upravo 35-godišnji Osječanin osoba koja SDP može vratiti na ljevicu.

– Treba nam uključivi, a ne isključivi SDP u kojem svaki član, bez posljedica, može reći ono što misli, pa makar bio u krivu. Moja podrška ide Domagoju jer mislim da ljudi koji su sudjelovali u klanovskim borbama unutar stranke ne mogu ujediniti SDP, a upravo on je čovjek koji je novo lice iza kojeg su odlični izborni rezultati. Nije premlad, kako mu neki zamjeraju nego je u najboljim godinama, kazao je Vidović za Šibenski portal.

Svoju podršku šef šibenskog SDP-a mladom, 35-godišnjem sveučilišnom specijalistu europskih studija dao je i na svom Facebook profilu.

‘Nova era SDP-a s novim čovjekom koji ujedinjuje i okuplja! Treća era SDP-a treba mladog čovjeka koji nije opterećen prošlošću, koji gleda u budućnost. Uvijek je SDP bio korak ispred drugih, budimo i sad. Puna podrška Domagoju, napisao je Vidović.

Hajduković je kandidaturu za predsjednika SDP-a najavio nakon što je Zoran Milanović objavio da se više neće kandidirati. Svoju kandidaturu za sad su najavili i Ranko Ostojić, koji je bio nositelj liste u 9. izbornoj jedinici i SDP-ov europarlamentarac Tonino Picula.

Hajduković je završio Filozofski fakultet u Osijeku i Fakultet političkih znanosti u Zagrebu, u SDP-u je od 2001. godine, a predsjednik je Županijske organizacije SDP-a Osječko-baranjske županije.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.