Volonterska akcija ‘Think green’: Ukrasite svoj dom i istovremeno osjetite dašak prirode

Ako želite ukrasiti svoj dom ili dom drage vam osobe fotografijama zajedničkih trenutaka, a istovremeno i osjetiti dašak prirode i brinuti se o okolišu pridružite se članovima šibenske udruge Mladi u EU i učenicima OŠ Tin Ujević u radionici izrade okvira za slike od recikliranih materijala i akciji uređenja okoliša oko Narančaste zgrade.

Volonterska akcija ‘Think green’ održat će se u subotu od 11 do 16 sati ispred Narančaste zgrade, a sve u sklopu projekta ‘Dalmatinski val aktivizma’ kojeg provodi Klub mladih Split u partnerstvu s dalmatinskim udrugama mladih: S4S – Udrugom Studenti za studente Split, udrugom mladih iz Šibenika – Mladi u EU, Num Fabrika Ideja iz Vela Luke te Trokutom mladih Kaštela. Cilj ove akcije je potaknuti mlade na kreativnost i povećanje svijesti o važnosti očuvanja okoliša.

Članovi udruge Mladi u EU pozivaju sve zainteresirane iz Šibenika i šire okolice da se priključe akciji izrade okvira za slike i akciji uređenja okoliša.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.