‘Volontiraj i TI’ sutra u Gradskoj knjižnici ‘Juraj Šižgorić’

U sklopu projekta ‘Volonterski centar pozitiva’, udruga mladih ‘Mladi u Europskoj uniji’ organizira javno predavanje pod nazivom ‘Volontiraj i TI’. Predavanje će se održati 8. studenog 2016. s početkom u 18 sati u prostoru Multimedijalne dvorane Gradske knjižnice Juraj Šižgorić.

Navedeno predavanje predstavit će projekt javnosti i potaknuti mlade na volontiranje, te prezentirati postojeću volontersku scenu u gradu Šibeniku i Šibensko – kninskoj županiji te predstaviti prvi lokalni volonterski centar u našoj županiji.

Uključivanjem mladih, ali i ostalih građana u volonterstvo pruža lokalnim OCD-ima jedinstvenu priliku za privlačenje novih volontera, a time i povećanje kvalitete usluga i aktivnosti koje pružaju lokalni OCD-i.

Predstavit će i važnost dobivanja Potvrde o kompetencijama stečenim volontiranjem i način funkcioniranja web stranice www.volonter-skz.eu kao svojevrsne burze volonterstva Šibensko – kninske županije. Voditelji predavanja bit će Martin Mrša i Vinko Livaković, djelatnici Udruge mladih ‘Mladi u EU’.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.