Vozači oprez! Nove kamere za nadzor brzine postavljene diljem županije

Devet kamera za nadzor brzine postavljeno je danas na području Šibensko-kninske županije, priopćeno je iz Policijske uprave šibensko-kninske.

U mjestu Podorljak, na samom rubu županije, prezentirano je postavljenje kamera, a osim Podorljaka, kamere su postavljene i u Pirovcu na križanju Jadranske magistrale i Zagrebačke ulice, u Vodicama na Jadranskoj magistrali kod Lidla i kod Dental centra te na obilaznici prema Pirovcu i prema Šibeniku, u Šibeniku na magistrali kod Plodina, potom u Stupin Čelinama, na čvoru Dubrava smjer Tromilja, u Bilom te u Čenićima.

Te će kamere imati mogućnost snimanja brzine najmanje šest vozila koja se istovremeno nalaze u zoni nadzora. No, dojam kod vozača će biti da je postavljeno ustvari 85 kamera jer će osim 29 radnih na stupovima javne rasvjete biti postavljeni i ‘lažni’ uređaji, odnosno prazna kućišta u koja će se po potrebi kamere premještati.

 

 Photo: Dusko Jaramaz/PIXSELL
 Photo: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.