Za kampanju Željka Burića i HDZ, agencija Manjgura osvojila prestižnu nagradu za političku komunikaciju

Kampanja za gradonačelnika Grada Šibenika 2017. godine koju je agencija za odnose s javnošću Manjgura realizirala u suradnji s klijentom Željkom Burićem i HDZ Šibenik,  osvojila je prestižnu svjetsku nagradu Polaris za političku komunikaciju. Riječ je o priznanju koju dodjeljuje Europsko udruženje političkih konzultanata (European Association of Political Consultants – EAPC).

Projekt pod nazivom ‘Kako je Željko Burić postao prvi reizabrani gradonačelnik Šibenika u povijesti’  za nagradu se natjecao s prijavljenim kampanjama iz čitavog svijeta. Odluku o dodjeli nagrade Polaris Manjguri donio je žiri sastavljen od renomiranih međunarodnih stručnjaka iz područja političkog savjetovanja, digitalnog marketinga, odnosa s javnošću, medija, direktnog mailinga i terenskih kampanja, marketinga, dizajna i razvoja novih tehnologija. Ovo je ujedno i kruna uspješne 2017. godine u kojoj je Manjgura strateški razradila i s klijentima odnijela pobjede u svim političkim kampanjama u Hrvatskoj za lokalne izbore 2017.

– Jako smo ponosni zbog nagrade jer je ona priznanje struke u svjetskim razmjerima za izvrsnost u poslu. Polaris, kao i prošlogodišnji poslovni rezultati našeg tima u svim sektorima potvrda su da se marljivi rad i sustavno ulaganje u edukaciju i razvoj kadrova itekako isplate i prepoznaju, jer upravo je nagrađenu kampanju realizirao iznimno mladi tim komunikacijskih stručnjaka koji su stasali u Manjguri – poručila je Katarina Leko, direktorica agencije za odnose s javnošću Manjgura.

Dodjela nagrade Polaris održat će se na svečanoj večeri u Londonu, 14. ožujka u sklopu EAPC-ove godišnje konferencije.

– Ovim putem želimo zahvaliti Željku Buriću i iznimnim ljudima u Šibeniku koji su nam, nakon uspješne prve zajedničke kampanje 2013. godine, ponovno ukazali povjerenje i za ove lokalne izbore. Time smo opet pokazali da se pravom sinergijom klijenta i agencije mogu postići izvrsni rezultati. Željko Burić je u 2017. postao prvi gradonačelnik Šibenika u povijesti kojeg su birači dvaput birali, a oboreni su i još neki rekordi. Drago mi je i zbog našeg mladog tima koji već godinama radi nevjerojatan posao i vjerujem da će nam ova nagrada biti poticaj da budemo još bolji – izjavio je komunikacijski savjetnik i voditelj  Manjgurinog tima za političke kampanje Gordan Turković.

Inače, nagrada Polaris EAPC-ov je globalni natječaj za političke savjetnike, voditelje kampanja, lidere i inovatore koja odaje priznanje za izniman rad u političkoj komunikaciji, izbornim kampanjama i odnosima s javnošću. Prijavitelji svoje kampanje mogu prijaviti u 21 različitih kategorija poput Kampanja za društvene mreže, PR kampanja, Radijska kampanja, TV kampanja, Medijska kampanja, Cjelokupna kampanja i sl. Organizatori objašnjavaju kako je Polaris drugi naziv za Sjevernjaču, najsjajniju zvijezdu vidljivu na sjevernoj hemisferi. Kao što je ona tisućama godina vodila čovječanstvo i mnoge istraživače i vođe do njihova cilja, tako i politički savjetnici vode kandidate, političke stranke, pokrete i vođe današnjice.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.