Nominacije do 22. studenoga

Zahvalimo im za nesebičnost: Predložite za nagradu zaslužne volontere iz naše županije

Savjet mladih grada Šibenika organizira četvrtu godinu za redom u Šibeniku dodjelu Nagrade za volontere i organizatore volontiranja. Od ove godine organizaciji se pridružuje i Savjet mladih Šibensko-kninske županije, a obuhvaća se područje cijele Šibensko-kninske županije.

Cilj akcije je poticanje volonterskog rada u lokalnoj zajednici kroz nagrađivanje volonterskog doprinosa pojedinaca i organizacija koje provode volontiranje. Organizatori pozivaju sve zainteresirane za promicanje volonterstva da se prijave na natječaj koji je otvoren do 22. studenoga ove godine.

Zainteresirane organizacije i pojedinci koji žele prijaviti sebe, drugu organizaciju i/ili pojedinca za volontersku nagradu trebaju ispuniti Obrazac za volontere, odnosno Obrazac za organizatore volontiranja, a mogu ih preuzeti na službenim stranicama Grada Šibenika, Šibensko-kninske županije, Šibenske udruge mladih – Š.U.M., Udruge ‘Mladi u EU’ te na portalu Skvuš.hr.

Na natječaj se mogu nominirati neprofitne organizacije i volonteri/ke u neprofitnim organizacijama. O dobitnicima Nagrade odlučuje Povjerenstvo koje se sastoji od tri člana, a organizacija dodjele Nagrade za volontere i organizatore volontiranja bit će održana 5. prosinca 2019. godine u Gradskoj knjižnici ‘Juraj Šižgorić’ s početkom u 18 sati.

– Pozivamo sve volontere da se prijave i daju svoj doprinos promicanju volonterstva i volonterskih aktivnosti u Šibensko-kninskoj županiji. Prijave možete slati na info@mladi-eu.hr ili putem pošte na adresu Udruga mladih ‘Mladi u EU’, Prilaz tvornici 41, 22 000 Šibenik – poručio je Matej Matić, predsjednik Savjeta mladih grada Šibenika.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.