Zapošljava Fina, Bluesun Hotels i mnogi drugi, a Konoba Aquarium nudi plaću i do 12 tisuća kuna!

Šibenski portal u suradnji s portalom posao.hr svakog tjedna donosi aktualne vijesti s tržišta rada. U nastavku pogledajte ponuđene poslove na koje se možete javiti putem brze prijave.

Bluesun Hotels & Resorts, jedan od najvećih hrvatskih hotelskih lanaca, u čijem se sastavu nalazi 16 hotela smještenih na 6 prekrasnih destinacija – Bol, Supetar, Brela, Tučepi, Starigrad-Paklenica i Marija Bistrica, trenutno zapošljava djelatnika ili djelatnicu u turističkoj agenciji sa znanjem njemačkog jezika. Mjesto rada: Starigrad Paklenica. Na ovom poslu vas očekuje prezentiranje i prodaja izleta, renta cara i transfera za goste Kampa Paklenica. Također i svakodnevna komunikacija sa partnerima – organizatorima izleta te administrativni poslovi (vođenje evidencija). Poslodavac nudi osiguran smještaj i hranu, a također i stimulativni dio na plaću! Ne propustite priliku, prijavite se putem brze prijave ovdje.

RC Reinvest RSB d.o.o. zapošljava Junior Project Manager (m/ž) u Splitu. Potrebna vam je prvostupanjska diploma iz poslovne administracije, administrativnog upravljanja ili srodnih područja. Ako se uz to odlično služite MS Office programima (Word, Excel, PowerPoint), fluentno govorite engleski jezik, a opcionalno češki i slovački te ste profesionalni u prezentiranju, prilika je ovo za vas koju ne biste trebali propustiti. Brzom prijavom do posla putem linka.

Konoba Aquarium, u Biogradu na Moru, zapošljava pomoćnu kuharicu/kuhara s iskustvom rada na roštilju i fritezi. Poslodavac budućim zaposlenicima osigurava smještaj i hranu te plaću u iznosu od 10 tisuća kuna, a u udarnim turističkim mjesecima (srpanj, kolovoz) i do 12 tisuća kuna. Ukoliko ste voljni raditi u sezoni, u periodu od 20. travnja do 1. studenog, prijavite se putem brze prijave ovdje.

Interseroh d.o.o., jedna od vodećih tvrtki za usluge gospodarenja otpadom na području Republike Hrvatske, zapošljava više djelatnika na poziciji: pomoćni radnik na prijemu ambalaža (m/ž). Mjesto rada: Zadar i još 7 lokacija. Provjerite što vam je potrebno od stručnih kvalifikacija ovdje. Sretno s prijavama!

Hvar Hills d.o.o. zapošljava voditelja – managera proizvodnje (m/ž) na otoku Hvaru. Ako imate VSS agro-ekonomskog, agronomskog ili ekonomskog smjera, petogodišnje iskustvo s minimalno dvije godine radnog iskustva na rukovodećim poslovima u poljoprivredi – s naglaskom na vinogradarstvo i vinarstvo, a aktivno se služite MS Office paketom, internim programima i aplikacijama, prijavite se putem brze prijave ovdje.

Financijska agencija (Fina), vodeća hrvatska tvrtka na području pružanja financijskih i elektroničkih usluga, zapošljava specijalista za podršku korisnicima i unaprjeđenje prodaje proizvoda i usluga (m/ž) u poslovnici Sinj. Djelatnike očekuje obavljanje poslova LRA, HITRO.HR i poslova u SIOV sustavu, prodaja proizvoda i usluga Fine te sudjelovanje u upravljanju kvalitetom usluga i zadovoljstvom korisnika. Ako s lakoćom postižete ove i brojne druge zadatke, potražite više informacija ovdje i prijavite se na ovaj natječaj. Poslodavac nudi rad na neodređeno vrijeme s probnim radom od 3 mjeseca, izazovan i dinamičan posao u prijateljskom radnom okruženju te mogućnost stručnog usavršavanja i profesionalnog razvoja. Sretno!

Špan – Centar mobilnosti, jedan od vodećih poduzeća u regiji na području svih segmenta mobilnosti, traži proaktivnu osobu za pojačanje u svom timu! Zapošljava poslovnog partnera za prodaju za Hrvatsku (m/ž).
Poslodavac traži partnera, koji će zajedno s ostatkom tima, ponuditi najbolje proizvode na hrvatskom tržištu na području guma, kotača, motora i bicikla. Posao je terenski te vam je potrebno i trogodišnje iskustvo, vozačka dozvola B kategorije i znanje engleskog jezika. Više informacija potražite na linku.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.