Zapošljavaju Pevec, Mana, ali i poznati kamperski lanac! Provjerite poslove i prijavite se

Šibenski portal u suradnji s portalom posao.hr svakog tjedna donosi aktualne vijesti s tržišta rada. U nastavku pogledajte ponuđene poslove na koje se možete javiti putem brze prijave.

Pevec zapošljava najbolje kandidate za pozicije u prodajnom centru u Šibeniku. Traži se trgovac za više programa. Vaš posao uključuje prodajne razgovore, odgovornost za stvaranje ugodnog mjesta za kupovinu, te uspješnu prodaju. Također, popunjavat ćete prodajno mjesto robom te održavati čistoću i urednost prodajnog mjesta na nivou. Pogledajte više na linku i prijavite se.

Mana Moda d.o.o.  ima otvoreno radno mjesto za prodavača/poslovođu u Šibensko-kninskoj županiji. Uvjeti su minimalno SSS (trgovački smjer), iskustvo u vođenju trgovine, odlične komunikacijske vještine te orijentiranost na kupca i odlično funkcioniranje u timu. Provjerite ostale detalje na linku. Sretno!

Madria GmbH, njemačka firma koja posluje u RH, zapošljava voditelja/icu poslova čišćenja. Bit ćete odgovorni za organizaciju smjena i tim od 30 ljudi prilikom obavljanje poslova čišćenja u luksuznom resortu na Otoku Obonjan. Poslodavac nudi  smještaj za djelatnike, tri topla obroka dnevno (u radne i neradne dane), osiguran prijevoz vlastitim kombi prijevozom, radnu odjeću za sve djelatnike te urednu prijavu i ugovor o radu. Prijavite se!

Jukić – Dam d.o.o. zapošljava voditelja radova – inženjera građevine. Na ovom poslu očekuje vas kontroliranje realizacije poslova, vođenje gradilišta i dokumentacije potrebne na gradilištu. Imate li dvogodišnje iskustvo? Poznajete rad u MS Office paketu te AutoCAD-u? Ako ste uz to upisani u registar Hrvatske komore inženjera građevinarstva, prijavite se bez oklijevanja. Mjesto rada: Dicmo, Splitsko-dalmatinska županija.

Roan Camping Holidays zapošljava domaćina/icu u Šibeniku. Ovaj poslodavac nudi bogato opremljene luksuzne šatore i mobilne kućice u vrhunskim kampovima u južnoj Europi, od kojih se petnaestak kampova nalaze i u Hrvatskoj. Luksuzno kampiranje u smještaju Roan Camping Holiday-a jamči odmor u novijim, dobro održavanim smještajima, gdje je gostima osigurana odlična usluga. Vaš zadatak je biti dio uspješnog tima i osigurati da gosti budu zadovoljni te ispuniti svako njihovo očekivanje iz brošura ili s web stranica. Vidite se na ovom radnom mjestu? Prijavite se putem brze prijave.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.