Zapošljavaju Tifon, Strabag, Dekra, Bluesun hoteli… Pronađite idealnog poslodavca i prijavite se za posao

Šibenski portal u suradnji s portalom posao.hr svakog tjedna donosi aktualne vijesti s tržišta rada. U nastavku pogledajte ponuđene poslove na koje se možete javiti putem brze prijave.

DEKRA za privremeno zapošljavanje d.o.o., za klijenta, traži motiviranu i odgovornu osobu za rad na poziciji radnik u preradi ribe (m/ž), u Zadru. Očekuje vas obavljanje jednostavnijih poslova u preradi ribe prema dnevnom planu i rasporedu, prijem svježe ribe za preradu, čišćenje ribe i priprema za daljnju obradu, pranje i dezinfekcija radnog prostora. Ukoliko se pronalazite u ovom opisu posla, prijavite se.

Hvar Hills d.o.o. ima otvoreno radno mjesto za direktora – glavnog managera za rad na otoku Hvaru. Imate li VSS agro-ekonomskog, agronomskog ili ekonomskog smjera? Potrebno radno iskustvo na rukovodećim poslovima u poljoprivredi, s naglaskom na vinogradarstvo i vinarstvo? Ako uz to samostalno planirate i provodite poslovne planove i imate 5 godina iskustva, s minimalno 2 godine na rukovodećim poslovima u poljoprivrednoj djelatnosti, obvezno se prijavite! Detalji su na linku.

Tifon traži novog djelatnika za svoj tim na poziciji prodavača. Na ovom poslu vas očekuje prodaja naftnih derivata i ostale robe iz asortimana prodajnog mjesta, pa ukoliko imate prijašnje iskustvo na istom ili sličnom radnom mjestu, a komunikativni ste i spremni na timski rad, prijavite se putem brze prijave. Mjesto rada: Ravna Gora, Draganić. Lošinj, Kraljevica, Zadar, Jasenice, Kolan-Pag, Dobra-Bosiljevo.

Sto Ges. m.B.H., vodeće ime u tehnologiji fasadne izolacije na svjetskom tržištu, za svoju hrvatsku podužnisu traži djelatnika na poziciji prodajno/tehnički savjetnik (m/ž) za rad u Dalmaciji. Od djelatnika se očekuje akvizicija novih kupaca, stalna suradnja s projektantima i arhitektima, kontakti s izvođačima radova, investitorima i glavnim izvođačima. Ukoliko svoj opis posla vidite u svemu navedenom, a uz to imate dvije godine radnog iskustva u poslovima prodaje te građevinsko-tehničko obrazovanje, prijavite se ovdje.

SPAZ Samoposlužni Aparati traže kandidata za radno mjesto: punitelj/serviser samoposlužnih aparata (m/ž) za rad u Zadru i okolici. Posao uključuje punjenje sirovinama i osnovno servisiranje samoposlužnih aparata na terenu sa svakodnevnom evidencijom.  Poslodavac nudi službeno vozilo, službeni mobitel i stimulativna primanja, pa ne propustite ovu priliku i prijavite se.

Strabag d.o.o., europski tehnologijski koncern za građevinske usluge, za potrebe pogona u Zadru traži dvije osobe za radno mjesto operater/dispečer (m/ž) na betonari. Zadaci koji vas očekuju na ovoj poziciji su proizvodnja transportnog betona, dispozicija i raspoređivanje prijevoza transportnog betona te upravljanje zalihama i kontrola ulaznih sirovina. Ukoliko imate SSS tehničkog usmjerenja te minimalno 3 godine radnog iskustva, ovo radno mjesto možda je stvoreno za vas. Također, poželjno je poznavanje njemačkog ili engleskog jezika u govoru i pismu. Sve detalje pogledajte na linku.

Bluesun hotels & resorts, jedan od najvećih hrvatskih hotelskih lanaca u čijem se sastavu nalazi 15 hotela na 6 prekrasnih lokacija, zapošljava voditelja smjene u kuhinji (m/ž) za rad u Bolu na Braču. Kontrola i nadzor pripreme jela i koordinacija rada osoblja u kuhinji, neki su od poslovnih zadataka koje ćete obavljati na ovoj poziciji. Ukoliko imate dvije godine iskustva i znanje engleskog jezika, prijavite se!

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.