Zatvara se još jedna poslovnica Jadranske banke u Šibeniku

Poslovnica Jadranske banke u Mandalini prestaje s radom 15. ožujka odlukom Hrvatske poštanske banke čija je članica grupe postala JABA. Iz HPB-a poručuju da će sve usluge biti dostupne u uredu Hrvatske pošte u toj gradskoj četvrti te na drugim lokacijama.

‘Budući da je Jadranska Banka d.d. postala dio Grupe Hrvatske Poštanske Banke d.d. (HPB), najveće banke u hrvatskom vlasništvu, svoje financijsko poslovanje možete već sada preusmjeriti u HPB, koji će vam pružiti najbolju moguću uslugu. Također, velik broj proizvoda i usluga HPB-a možete ugovarati u uredima Hrvatske pošte’, poručili su iz HPB-a.

Još ranije zatvorene su poslovnice Jadranske banke u Murteru, Rogoznici, Pirovcu i na Šubićevcu, a 1. travnja u cijelosti će biti završen proces integracije JABA-e u HPB iz koje najavljuju brojne pogodnosti za sve one koji ostaju njihovi klijenti nakon pripajanja. Inače, HPB u Šibeniku planira otvariti jedan od svojih najvećih regionalnih centara iz kojeg će voditi poslovanje u Šibensko-kninskoj županiji.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.