Novi datumi su tu

Zbog lošeg vremena odgođen koncert Spectruma u Parkiću i otvaranje Male lože

Zbog najavljenog lošeg vremena, obilne kiše i jakog vjetra, organizatori Adventure odgađaju koncert Spectruma, koji se trebao održati večeras u Parkiću, te sutrašnji koncert Jelene Radan, Meri Jaman i Anite Valo, s kojim je trebao započeti glazbeni program na Adventurinoj novoj lokaciji, Maloj loži.

Novi datumi održavanja koncerata već su poznati: Jelena Radan i Meritasice glazbeni koncept When Tomorrow Comes na Maloj loži predstavit će u nedjelju, 15. prosinca, dok ćemo već sljedeći dan u ponedjeljak, 16. prosinca, Spectrum slušati u Parkiću.

Unatoč lošoj prognozi za sam kraj tjedna, vikend bi po najavama trebao biti sunčan,stoga u subotnji đir gradom svakako ucrtajte i Malu ložu gdje će ugostiteljske kućice krenuti s radom 14. prosinca od 10 sati. U podne istog dana male i velike Adventuriste čeka podnevna zabavu u Parkiću, s najmlađima i najslađima šibenskim pjevačima: dječjim zborovima Cvrčak i Zdravo maleni koji će širiti blagdanski duh božićnim pjesama, a sve pod budnim okom svojih voditeljica Sonje Batur i Tee Slavice.

U večernjem terminu nas na istom mjestu čekaju plesne vibracije beogradskog benda specifičnog imidža i glazbenog izričaja – Zemlja gruva – s čijim ljetnim ritmovima na pozornici u Parkiću definitivno neće biti zime!

Podsjećamo, u nedjelju, 15. prosinca s radom počinje i Adventurin Sajmić na trgu Medulić. U ovogodišnju bogatu ponudu božićnih proizvoda i ukrasa, dizajniranih poklona i suvenira koje su pripremile vrijedne ruke udruga, kućnih radinosti i obrtnika Šibenčani i njihovi gosti moći će razgledati svakog dana do 26. prosinca, u vremenu od 10 do 14 sati te od 16.30 do 22 sata.

 

Sve detalje i novosti programa možete pratiti na Adventurinoj Facebook i Instagram stranici.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.