Žena se bacila s mula Krke, muškarac za njom: ‘Da nije skočio u more, ne znam što bi bilo…’

Dojavu da je ženska osoba skočila u more s mula Krke, a potom i muška osoba za njom, Centar 112 Šibensko-kninske županije zaprimio je jutros oko 9,20 sati.

Obaviještena je odmah hitna pomoć, policija i vatrogasci koji ipak nisu trebali intervenirati jer je, kako doznajemo, muškarac sam izvukao ženu iz mora.

– Oko 9,20 sati zaprimili smo dojavu da je ženska osoba skočila u more i muškarac za njom. Izašli smo na mjesto događaja ali nismo nikoga tamo zatekli. Sada prikupljamo saznanja i utvrđujemo okolnosti događaja – kratko nam je kazala glasnogovornica Policijske uprave šibensko-kninske Marica Kosor.

23518944_1731566743584256_2932781057463460665_n

Jedan od očevidaca jutrošnjeg incidenta kaže kako scena nije bila nimalo ugodna za gledati.

– Koliko sam uspio vidjeti, nakon svađe u automobilu, žena je izletjela iz auta i bacila se u more. Muškarac je istrčao za njom, skočio i izvukao je vani. Svaka čast svim službama jer su se doslovno u minuti pojavili na mjestu događaja, od policije i hitne pomoći do vatrogasaca. Ne znam tko ih je pozvao, ali sam vidio da je muškarac ženu ponovno ukrcao u automobil i odvezao je, tako da se nadam da su oboje dobro. Da nije skočio za njom u more, ne znam što bi bilo. Mogla se i tragedija dogoditi – ispričao nam je.

(A.M. Crnica, M. Marotti)

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.