Županija objavila natječaj za financiranje programa iz područja kulture, civilnog društva i sporta

Šibensko-kninska županija objavila je Javni poziv za financiranje programa i projekata udruga i ustanova u kulturi i javnih potreba civilnog društva Šibensko-kninske županije za 2018. godinu.

U Proračunu Šibensko-kninske županije za 2018. godinu za financiranje programa i projekata u područjima kulture osigurana su sredstva u iznosu od 1.085.000 kuna, a u području udruga civilnog društva osigurana su sredstva u iznosu od 450.000 kuna, što je u visini sredstava iz prethodne godine.

Na ovaj javni poziv mogu se javiti udruge i ustanove odnosno pravne osobe koje su registrirane i djeluju na području Šibensko-kninske županije, a čiji su ciljevi, djelatnosti i aktivnosti usmjereni ka zadovoljavanju javnih potreba građana u područjima kulture i udruga civilnog društva te su od interesa za županiju.

Također je objavljen Javni poziv za financiranje godišnjeg programa udruga u sportu Šibensko-kninske županije za 2018. godinu preko Zajednice sportova Šibensko-kninske županije.

Za financijsku potporu programima strukovnih saveza i sportskih klubova namijenjenih zadovoljavanju javnih potreba u području sporta definiranih prioritetima utvrđenima od strane Izvršnog odbora Zajednice sportova Šibensko-kninske županije u proračunu Šibensko-kninske županije za 2018. godinu osigurana su sredstva u iznosu od 1.775.000 kuna, što je također u visini sredstava iz prethodne godine.

Na ovaj javni poziv mogu se javiti svi strukovni savezi i sportski klubovi sa sjedištem na području Šibensko-kninske županije za program sportskih manifestacija i programe škole sporta čiji su ciljevi i djelatnost usmjereni ka zadovoljenju javnih potreba u području sporta, a kojima temeljna svrha nije stjecanje dobiti i čije aktivnosti Zajednica sportova Šibensko-kninske županije ne ocijeni kao gospodarsku djelatnost u sportu.

Obrasci za podnošenje prijava, upute za prijavitelje te uvjeti natječaja mogu se preuzeti na internetskim stranicama Šibensko-kninske županije http://sibensko-kninska-zupanija.hr/stranica/prosvjeta-kultura-znanost-i-port/130.

Rok za podnošenje prijava otvoren je do 9.veljače 2018. godine.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.