Županija objavila poziv gospodarstvenicima za podnošenje zahtjeva za dodjelu subvencija

Šibensko-kninska županija objavila je poziv gospodarstvenicima za podnošenje zahtjeva za dodjelu subvencija, a prijaviti se možete najkasnije do 15. svibnja ove godine.

Županija će potpore dodjeljivati u cilju razvoja maloga gospodarstva za troškove marketinških aktivnosti, odnosno izrade promidžbenog materijala, web stranice, letaka, reklamnih, brošura i vizit kartica, zatim za stručno osposobljavanje i usavršavanje, osim troškova studija i redovnog školovanja te za kupnju dugotrajne imovine za osnovnu djelatnost i to u obliku prava za poslovni softver kao i strojeva, uređaja i opreme ukoliko su nabavljeni za korištenje u poslovanju.

Korisnici programa mogu biti obrti, društva s ograničenom odgovornošću koja zapošljavaju prosječno godišnje manje od 250 radnika i proizvodno uslužne zadruge (osim zadruga koje pretežito obavljaju ili većina zadrugara pretežito obavlja primarnu poljoprivrednu proizvodnju i ribarstvo), a koja su registrirana i djeluju na području Šibensko-kninske županije, čiji su vlasnici odnosno osnivači fizičke osobe, nemaju duga prema državi i imanju najmanje jednog zaposlenog.

Sufinancirat će se do 80 posto prihvatljivih troškova, najviše do 10.000 kuna.

Svu potrebnu dokumentaciju za prijavu na javni poziv pogledajte ovdje.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.