Rok je kratak

Županija raspisala natječaj za radno mjesto s bruto plaćom većom od 12 tisuća kuna

Šibensko-kninska županija raspisala je natječaj za pročelnika Upravnog odjela za prosvjetu, znanost, kulturu i šport na neodređeno vrijeme, uz obvezni probni rad u trajanju od tri mjeseca. Plaća pročelnika umnožak je osnovice od 3.896 kuna i koeficijenta 3,31 što u konačnici daje mjesečnu bruto plaću od 12.895 kuna.

Uz opće uvjete, kandidat mora  imati stupanj magistra ili stručnog specijalista pravne, ekonomske, prosvjetne ili druge odgovarajuće struke, najmanje pet godina radnog iskustva na odgovarajućim poslovima, položen državni stručni ispit te organizacijske sposobnosti i komunikacijske vještine.

Prethodna provjera znanja i sposobnosti kandidata bit će obavljena putem pisanog testa i intervjua. Za svaki dio provjere kandidatima se dodjeljuje određeni broj bodova od 1 do 10. Intervju se provodi samo s kandidatima koji su ostvarili najmanje 50 posto bodova iz svakog dijela provjere znanja i sposobnosti kandidata na provedenom testiranju.

Rok za prijavu je osam dana, a sve detalje i upute za prijavu kandidati mogu vidjeti na LINK-u.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.