Županija već pozvala izlagače na 9. sajam agroturizma u Skradinu

U organizaciji Šibensko-kninske županije i Javne ustanove Razvojna agencija Šibensko-kninske županije u Skradinu će se 30. travnja i 1. svibnja održati 9. sajam agroturizma.

Na sajmu izložbeno prodajnog karaktera bit će predstavljeno bogatstvo Šibensko-kninske županije- od autohtonih i tradicijskih ruralnih proizvoda , preko etno i gastronomskih specijaliteta sve do folklora, baštine i turističke ponude obiteljskih domaćinstava ruralnih područja.

Sajam je međunarodnog karaktera, a svake je godine jedna od županija partner na sajmu. Ujedno je i sjajna promidžba agroturizma, o čemu govore prošlogodišnji podaci- na sajmu je izlagalo oko 180 izlagača, a broj posjetitelja premašio je 15 tisuća.

Zbog velikog interesa, organizatori pozivaju izlagače da se prijave na vrijeme, a prijavni obrazac mogu pronaći na web stranici Šibensko-kninske županije.

Suorganizatori sajma su Grad Skradin, Turistička zajednica Šibensko-kninske županije, Obrtnička komora Šibensko-kninske županije i Hrvatska gospodarska komora Županijska komora Šibenik.

 

 

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.