Županijski HDZ dobio Akademsku zajednicu s Poljičkom na čelu

Na osnivačkoj skupština Akademske zajednice HDZ-a Šibensko-kninske županije za njezinog predsjednika izabran je u petak navečer u prostorijama stranke u Šibeniku Ivica Poljičak, državni tajnik u Ministarstvu kulture.

– Osnivanju Akademske zajednice pristupili smo s ciljem da se u rad na temama iz znanosti i obrazovanja uključi što više ljudi. O tim temama želimo angažman što više članova stranke, ali i simpatizera, kako bi rasprava bila što kvalitetnija. U programskom smislu to je glavna zadaća Akademske zajednice, kaže Poljičak.

Okupljene je u ime Županijskog odbora HDZ-a pozdravio predsjednik Nediljko Dujić, te podržao osnivanje Zajednice koja okuplja visokoobrazovane članove i simpatizere stranke.

– HDZ je bio pobjednička stranka u Šibensko-kninskoj županiji, ali bit će i u narednom razdoblju, upravo zbog zajedništva koje njeguje – poručio je Dujić.

hdz akademici1

U radnom dijelu skupštine za članove Županijskog odbora Akademske zajednice izabrani su Goran Mrnjavac, Sanja Slavica Matešić, Kristina Vlaić Bubalo, Ljerka Karadža Lapić, Branka Badžim, Nediljko Marinov, Zorana Bačelić, Ivan Malenica, Josipa Jović Zlatović, Ljiljana Njanjara, Sanja Bebek, Edi Luketa, Tanja Radić Lakoš, Mirko Čeko i Niveska Vlaić.

hdz akademici2

hdz akademici5

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.