Biskup Rogić povodom Uskrsa posjetio Cvjetni dom

Šibenski biskup Tomislav Rogić povodom Uskrsa u u srijedu je pohodio ‘Dom za starije i nemoćne osobe – Cvjetni dom’ u Šibeniku. Slavio je euharistiju za štićenike doma. Uz biskupa koncelebrirao je župnik župe Vidici i duhovnik u Cvjetnom domu fra Ivan Penava, te biskupov tajnik don Roko Glasnović.

Obraćajući se u homiliji biskup je štičenicima Cvjetnog doma poručio da u snazi vjere koju nosi Kristovo uskrsnuće pronađu novu snagu za životne borbe i da u Uskrsu otkriju istinsku radost života koju Bog daruje sada i jednom u vječnosti.

staracki domuskrs

Ravnatelj Doma Tomislav Ninić zahvalio je biskupu Rogiću na trajnoj brizi za stare i nemoćne u gradu Šibeniku, te na podršci koja se od Šibenske crkve, kad se radi o osobama treće i četvrte životne dobi, uvijek dobije. Istaknuo je zadovoljstvo trajnom duhovno skrbi za korisnike Cvjetnog doma posebno zauzetim djelovanjem fra Ivana Penave.

Nakon misnog slavlja  korisnici su  biskupa darovali svojim ručnim radovima, a pjevao je zbor župe Vidici.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.