DANILO KRALJICE: Redovnice i redovnici okupili se na Križnom putu

Križni put redovnica i redovnika Šibenske biskupije održan je u nedjelju 28. veljače u crkvi svetog Ante u Danilo Kraljicama. Pobožnost je uz velik broj vjernika župe Danilo predvodio šibenski biskup Ante Ivas. Pobožnost je trebala biti održana na otvorenom međutim zbog lošeg vremena bila je u crkvi.

Križni put važna je pobožnost. Kako god bio težak životni križ mi vjernici znamo da je Gospodin sa nama na našem križnom putu. Isusa se najbolje može susresti u postajama križnog puta. Tim više što nas križni put dovodi do oltara, poručio je biskup Ante Ivas.

casne
Put križa koji ćemo moliti posvećen je duhovnim i tjelesnim djelima milosrđa. Danas ćemo na ovom Križnom putu razmišljati o milosrđu . Kad bi smo intenzivnije slijedili Isusa u milosrđu ne bi bilo negativnih stvari u našoj Domovini i svijetu. Molimo da nas Gospodin prosvijetli kako bi u križu, muci i u dobru koje učinimo drugima, znamo prepoznati da svijet može biti bolji i da je Bog sa nama.

IZVOR: Šibenska biskupija

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.