FOTO: Održan susret šibenskih ministranata

Ministranti Šibenske biskupije susreli su se u subotu 4. lipnja. Prvi dio susreta preko kojeg se svaka ministrantska zajednica predstavila održao se u prostorijama Katoličke osnovne škole. Susret je završio misnim slavljem koje je predvodio šibenski biskup Ante Ivas u marijanskom biskupijskom svetištu Vrpolju. Susret su vodile franjevke od Bezgrešne s. Renata Azinović i s. Barbara Čavlina, a sa ministrantima radili su i animatori. Sadržaj susreta bio je bogat i raznolik. Ministranti su igrali nogomet, stolni tenis i odbojku Pogledali su film o štovanju Blažene Djevice Marije u Šibenskoj biskupiji.

susretmin003

susretmin002

susretmin001

Biskup Ivas u obraćanju istaknuo je kako je najveći ministrant bio Isus Krist. Isus nas je poslužio Evanđeljem koje je radosna vijest da smo Božji. Vi ste Isusovi nasljednici jer ste ministranti, a i svaki čovjek je ministrant ako dobro čini i dobro poslužuje, poručio je biskup Ivas ministrantima.

susretmin004

susretmin006

IZVOR: Šibenska biskupija

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.