FOTO Veliki tjedan u Katoličkoj osnovnoj školi započeo sajmom

Katolička osnovna škola

Veliki tjedan u Katoličkoj osnovnoj školi započeo je Proljetno -uskrsnim sajmom. Bogata ponuda artikala proljetne i uskrsne tematike, za sve prijatelje Škole, izložena je u atriju od 10. do 13. travnja.

Vrijedne ruke učenika  Katoličke osnovne škole vješto su izradile razne rukotvorine, uskrsne i proljetne dekoracije, ukusne delicije te na taj način prezentirali svoj rad, inovativnost i kreativnost.

sajam sajam1

Iz dana u dan radova je bilo sve manje zaslugom poduzetnika iz školskih klupa koji su se pokazali kao iskusni prodavači. Prikupljena novčana sredstva sa sajma bit će prilog za kupnju koševa za školsko igralište.

sajam2 sajam3 sajam4 sajam5

– Zahvaljujemo svim učenicima i njihovim mentorima, svim mamama i bakama koji su svojim velikim doprinosom dali potporu radu i kreativnosti djece kao i kupcima koji su se odazvali i kupili dječje rukotvorine te na taj način prepoznali trud svih sudionika sajma, poručuju iz škole.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.