Jučer održan ‘Obiteljski dan’ za vodičke, tišnjanske, skradinske i kninske obitelji

Druga korizmena bila je predviđena za “Obiteljski dan” vodičkog, tišnjanskog, skradinskog i kninskog dekanata. Sunčano prijepodne u nedjelju 1. ožujka okupilo je u Katoličkoj osnovnoj školi obitelji predstavnike tih dekanata.

Tijek dana bio je planiran kao i za prošlu nedjelju. Roditelji i odrasli članovi obitelji sudjelovali su na predavanju i radionicama, dok su djeca imala priliku sudjelovati u likovnoj i sportskoj radionici, a predškolci su imali svoj kreativni program. Euharistijsko slavlje predvodio je don Franjo Glasnović, župnik Vodica i dekan vodičkog dekanata u koncelebraciji s don Rokom Glasnovićem, povjerenikom za obitelji.

Nakon zajedničkog ručka, moljenja je pobožnost križnog puta u masliniku škole, a završena je u kapeli sv. Obitelji ispred škole. Pojedine postaje križnog puta razmatrale su aktualna pitanja i probleme bračnog i obiteljskog života.

IZVOR: Katolička osnovna škola Šibenik

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.