Spot sniman u šibenskoj okolici

Pjesma ‘Timbar vire’ nastala je u povodu jubileja kanonizacije sv.Nikole Tavelića, a bit će predstavljena u nedjeljuFoto: Ivan Ivičin

U nedjelju s početkom u 20 sati u dvorištu Samostana sv. Frane u Šibeniku bit će predstavljena pjesma i prikazan video spot pjesme ‘Timbar vire’ koju izvodi klapa Bunari, a predstavljanje će se prenositi uživo na Facebook stranici Sveti Frane Šibenik.

Prigodna pjesma ‘Timbar vire’ nastala je u povodu jubileja 50. obljetnice kanonizacije prvoga hrvatskog sveca, franjevca, mučenika, Šibenčanina, sv. Nikole Tavelića. Pjesmu je za Samostan sv. Frane iz Šibenika i Hrvatsko nacionalno svetište sv. Nikole Tavelića u Šibeniku, u svrhu priprave i proslave jubileja, pripremio tim Bilić/Lasan, a izvodi je klapa Bunari iz Vodica. Autor teksta je Frane Bilić, a autor glazbe Ante Toni Lasan. Pjesma je snimana u studiju Toni Lasan u Gaćelezama.

Autor video spota je Željko Petreš. Sniman je u šibenskoj okolici, na moru u šibenskom kanalu te u gradu Šibeniku, odnosno u Samostanu sv. Frane i u šibenskom svetište sv. Nikole Tavelića.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.