Susret krizmanika Gradskog dekanata

Susret krizmanika Gradskog dekanata Šibenske biskupije održan je u subotu 11. travnja u Katoličkoj osnovnoj školi u Šibeniku. Susret kojeg su osmislili animatori Šibenske biskupije okupio je velik broj krizmanika koji su kroz aktivno sudjelovanje i radionice razmišljali o kršćanskim vrijednostima u svakodnevnom životu.

U uvodnom djelu susreta krizmanike je pozdravio generalni vikar mons. Marinko Mlakić koji je ukazao na značaj sakramenta Potvrde u životima mladih ljudi.

Kako je kazao Antonio Smoljić instruktor animatora Šibenske biskupije mladi ljudi kroz zajednički rad i razmišljanje lakše dolaze do spoznaja koje ih uvode u bit kršćanske vjere. Sličnog je mišljenja i biskupijski povjerenik za pastoral mladih don Gabrijel Jaagarinec. Želimo krizmanicima pokazati da je prekrasno biti dionik Crkve i kako Crkva ima širinu i dosta toga dati mladima.

IZVOR: Šibenska biskupija

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.