Priređen mu oproštaj

Vodički župni vikar don Josip Mudronja otišao na novu službu u MarinuFoto: Infovodice
Odlukom i dekretom šibenskog biskupa mons. Tomislava Rogića, dosadašnji župni vikar u župi Našašća sv. Križa u Vodicama, razriješen je službe župnog vikara i imenovan župnikom u župi Marina.
Don Josip Mudronja je u župi Vodice nepunu godinu dana  vršio službu župnog vikara i djelovao i radio sa različitim skupinama. Vodio je ministrante i mlade te usmjeravao rad obiteljske zajednice. Pomagao je župniku u radu u župi te bio na pomoći za duhovne potrebe vjernika, piše portal Infovodice.
Na svetim misama 11. kolovoza upriličen je oproštaj od dosadašnjeg župnog vikara don Josipa. U ime svih župljana i vjernika te mještana Vodica riječ zahvale uputio je župnik don Franjo. Zahvalio je don Josipu na njegovoj službi i pomoći koju je vršio u župi. Simbolični dar u ime župe i vjernika darovali su don Josipu, župni vijećnik gospodin Nikola Skočić i ministrant Filip Josipović.
Prigodno druženje i oproštaj pripremili su don Josipu mladi i Žudiji te članovi obiteljske zajednice s kojima je radio i koje je duhovno usmjeravao.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.