19 IM JE GODINA: Provalili u praznu kuću, pokrali kućanske aparate i dali na čuvanje maloljetniku

U  Policijskoj postaji Šibenik dovršeno je kriminalističko istraživanje i nad dvojicom 19-godišnjaka i maloljetnikom osumnjičenim za krađu na štetu na štetu 41-godišnjaka.

Osumnjičeni su u vremenu od 4. siječnja do 7 veljače u Trbounju, koristeći odsutnost oštećenog, provalili u kuću iz koje su otuđili tehničku robu i kućanske aparate ukupne vrijednosti nekoliko tisuća kuna. Jedan dio otuđenih predmeta osumnjičeni maloljetnik je skrivao iako je znao da su otuđeni.

Protiv osumnjičenih će biti podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Šibeniku.

Osim toga, proteklog dana na našem području od značajnijih sigurnosnih događaja je  prijavljena teška krađa na području Zatona, gdje je nepoznati počinitelj provalio u poljsku kućicu 68-godišnjaka iz koje je otuđio predmete vrijedne nekoliko stotina kuna.

Protiv nepoznatog počinitelja će biti podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, a policija provodi izvide radi otkrivanja počinitelja i pronalaska otuđenih predmeta.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.