36-godišnjak osumnjičen za 47 kaznenih djela proizvodnje i prodaje droga

U Službi kriminalističke policije, Odjelu kriminaliteta droga, dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 36-godišnjakom osumnjičenim za 47 kaznenih djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama, i 5 kaznenih djela omogućavanja trošenja droga.

Osumnjičeni je 18. studenoga u jutarnjim satima, nakon što je zatečen u Šibeniku u Stankovačkoj ulici, zbog sumnje na neovlašteni posjed droge doveden u prostorije policije, kada je tijekom kriminalističkog istraživanja dragovoljno izručio 11.5 grama heroina.

Po nalogu Županijskog suda u Šibeniku pretražena je obiteljska kuća osumnjičenog gdje je pronađena i oduzeta digitalna vaga. Utvrđeno je da je osumnjičeni u vremenu od svibnja do studenoga neovlašteno prodavao i omogućavao trošenje droge konzumentima s područja Murtera i Šibenika.

Ovom prilikom je dovršeno kriminalističko istraživanje i nad drugim 36-godišnjakom osumnjičenim za ukupno sedam kaznenih djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama i dva kaznena djela posredovanja pri prodaji droge od naprijed osumnjičenog 36-godišnjaka.

Utvrđeno je da je osumnjičeni u vremenu od svibnja do studenoga neovlašteno prodavao i posredovao pri prodaji droge konzumentima s područja Murtera.

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju osumnjičeni su, uz kaznenu prijavu predani pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.