55-godišnjak i maloljetnik konzumirali opojne droge

Sinoć oko 20.30 sati u Šibeniku u osobnom vozilu koji je u vlasništvu 55-godišnjaka iz Šibenika policijski službenici su  pri konzumaciji opojne droge zatekli vlasnika vozila i maloljetnika s područja Vodica od kojeg je tom prilikom oduzet 1 gram tvari izgleda karakteristična izgledu opojnoj drogi marihuani i 1 gram tvari izgleda karakteristična izgledu opojnoj drogi amfetamin. Protiv obojice će biti  podnesena kaznena prijava zbog osnovane sumnje da su počinili kazneno djelo omogućavanja trošenja droga-javljaju iz PU Šibensko-kninske.

Od ostalihsigurnosnih događaja policijska uprava Šibensko-kninska zabilježila je jednu krađu. Jučer u popodnevnim satima u Šibeniku , obala Dr. Franje Tuđmana  na terasi jednog ugostiteljskog objekata nepoznati počinitelj je iskoristio nepažnju 75-godišnjakinje s područja Šibenika te joj je  sa stola otuđio novčanik s manjim novčanim iznosom i više isprava. Protiv nepoznatog će počinitelja biti podnesena kaznena prijava zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo krađe.

Foto: Ilustracija

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.