Aktivni lopovi: Krala se tehnička roba, gumenjak, mobiteli i novčanici

Tijekom jučerašnjeg dana na našem području od značajnijih sigurnosnih događaja šibenskoj policiji prijavljene su dvije teške krađe, šest krađa i pokušaj računalne prijevare.

U Rogoznici je nepoznati počinitelj provalio u skladište mjesne tvrtke i otuđio aparate i tehničku robu ukupne vrijednosti nekoliko tisuća kuna, dok je nepoznati počinitelj u tom mjestu s osobnog u automobila 44-godišnjaku iz Ježeva demontirao i otuđio svjetla, a nastala je šteta procijenjena na nekoliko desetaka tisuća kuna.

U Vodicama je nepoznati počinitelj s plaže tamošnjeg hotela 24-godišnjem slovačkom državljaninu otuđio torbicu s mobitelom i ostalim osobnim stvarima ukupne vrijednosti nekoliko tisuća kuna, a s terase apartmana u tom mjestu je nepoznati počinitelj 37-godišnjem slovenskom državljaninu otuđio bicikl vrijedan nekoliko tisuća kuna.

U Murteru je nepoznati počinitelj na štetu tamošnje marine otuđio gumeni čamac vrijedan nekoliko tisuća kuna, a na plaži Slanica u tom mjestu je nepoznati počinitelj 18-godišnjoj Zagrepčanki otuđio mobitel vrijedan nekoliko tisuća kuna.

U turističkom naselju Solaris je nepoznati počinitelj iz sale tamošnjeg hotela 40-godišnjem francuskom državljaninu otuđio fotoaparat vrijedan nekoliko tisuća kuna.

U Lozovcu je nepoznati počinitelj 45-godišnjem njemačkom državljaninu otuđio novčanik s novcem i osobnim ispravama.

U Šibeniku je nepoznati počinitelj 76-godišnjem mještaninu, pomoću njegove bankovne kartice,  pokušao podići novac.

Protiv nepoznatih počinitelja će biti podnijete kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu u ŠIbeniku, a policija provodi izvide s ciljem otkrivanja počinitelja i pronalaska otuđenih predmeta.

Osim toga, jučer, 18. kolovoza oko 15 sati u Šibeniku u je izbio požar u garaži 77-godišnjeg mještanina. Obavljenim očevidom tehnički uzrok požara je isključen, a ostali uzroci se ispituju, dok je nastala šteta procijenjena na nekoliko desetaka tisuća kuna.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.