Automatska puška, bomba, streljivo… Muškarac (67) koji je prijetio samoubojstvom po kućama skrivao arsenal oružja!

Automatsku pušku, 350 komada pripadajućeg streljiva, šest praznih okvira za tu pušku, 46 komada raznog streljiva, ručnu bombu i vojni nož pronašla je krim policija pretragom obiteljskih kuća u Šibeniku, Rakovu Selu i Tribunju u vlasništvu 67-godišnjaka iz Šibenika, koji je prekjučer prijetio samoubojstvom u Zadarskoj ulici.

Naime, zbog njegove prijetnje samoubojstvom u utorak oko podneva je u Zadarsku ulicu stigla interventna policija i hitna pomoć. Na poprište krize navečer je stigao i kombi specijalne policije sa specijalcima iz Splita. Pregovori s rastrojenim muškarcem trajali su sve do ranog jutra idućeg dana, da bi se u konačnici 67-godišnjak dragovoljno predao policiji oko 4.20 sati. Pružena mu je potom liječnička pomoć u Općoj bolnici Šibenik, a zbog sumnje da 67-godišnjak neovlašteno posjeduje oružje, po nalogu Županijskog suda u Šibeniku jučer popodne krimovci su pretražili tri kuće i pronašli cijeli arsenal oružja.

Policija ga je stoga osumnjičila za nedozvoljeno posjedovanje, izradu i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari, a nakon dovršenog krim istraživanja on je pritvoren i kazneno prijavljen.

FOTO Sinoć završila kriza u Zadarskoj. Muškarac (67) se dragovoljno predao policiji

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.