Biličanin krivotvorio isprave, 33-godišnjak ukrao bicikl

U Policijskoj postaji Šibenik dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 76-godišnjakom iz Bilica osumnjičenim za krivotvorenje isprave.

Osumnjičeni je jučer, 12. lipnja na osobno vozilo Ford Eacort, s kojim je prethodno imao lakšu prometnu nesreću,  postavio ne pripadajuće registracijske pločice s namjerom da ih uporabi kao prave.

Protiv osumnjičenog će Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku biti podnijeta kaznena prijava, a protiv njega slijedi i Prekršajni nalog, zbog prekršaja iz zakona o sigurnosti prometa na cestama.

KRAĐA BICIKLA

U istoj Policijskoj postaji dovršeno je i kriminalističko istraživanje nad 33-godišnjakom iz Žaborića osumnjičenom za krađu na štetu 27-godišnjeg Šibenčanina.

Jučer u popodnevnim satima u Brodarici od strane oštećenog osumnjičeni je zatečen s otuđenim biciklom, a daljnjim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je osumnjičeni 9. lipnja u Šibeniku iz dvorišta obiteljske kuće otuđio taj bicikl.

Protiv osumnjičenog će Općinskom državnom odvjetništvu biti podnijeta kaznena prijava.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.