Bivša cura: Nije mi nimalo čudno da je moj bivši silovao djevojku

Zagrebački Županijski sud danas je potvrdio optužnicu kojom se braću iz Šibenika Z.B.(22) i I.B. (23), inače kick-boksače, tereti da su u srpnju ove godine u jednom stanu u Zagrebu u kojem živi jedan od njih silovali vrlo mladu djevojku prijeteći joj fizičkim nasiljem.
S njima je te večeri bio i J.K., mladić koji je nesretnu djevojku uveo u društvo, a koji ništa nije učinio da joj pomogne iako je shvatio da se u drugoj sobi događa nešto sumnjivo te da djevojka plače. Braća će se braniti sa slobode na koju su izišli nakon što im je majka platila jamčevinu. Policiji su obojica poznata otprije, jedan zbog seksualnog, drugi zbog imovinskog delikta.
Prema informacijama koje bruje u kuloarima, djevojka koja ih je prijavila dan nakon gnusnog zločina nije i jedina žrtva braće, već postoje i druge djevojke koje se boje prijaviti ih policiji. Također, prema iskazu jednog svjedoka, bivša djevojka I.B. hladno je komentirala vijest o tome da je on silovao djevojku rekavši da “to za njega nije ništa čudno”.

Otac osumljičenih svojedobno je radio za Zlatka Bagarića, ubijenog “kralja poker-aparata”. Prema izvorima Večernjeg lista bio je Bagarićev potrčko, nikako bitna figura zagrebačkog podzemlja. Iako se, tvrde upućeni, braća se vole dičiti svojim vezama u podzemlju, to je, čini se, daleko od istine, posebno otkako je odjeknula vijest o silovanju. Braća se više ne smiju pojavljivati u jednom zagrebačkom kafiću gdje se okupljaju važniji pripadnici podzemlja, drugim riječima nisu više u milosti ljudi koji rade s one strane zakona.

Izvor: Večernji list

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.