Bjegunac parkiran nasred magistrale kod vodičkog rotora, tvrdi da je naoružan, traži novinare

Upravo traje akcija šibenske policije u Vodicama, kako neslužbeno saznajemo, vjerojatno se radi o Ivanu Makijenku koji je pobjegao iz zatvora u  Zadru. Međutim, iz policije nam još ništa ne mogu potvrditi, pa ni točan identitet osumnjičenog, jer je akcija još u tijeku, rekla nam je Marica Kosor, glasnogovornica PU šibensko-kninske.

Magistrala je zatvorena kod rotora, policija pregovara, izgleda da se bjegunac sakrio u zgradi bivšeg hotela preko puta vodičkog kružnog toka. Sva vozila se upućuju kroz Vodice pa preko Srime. Bjegunac je parkiran nasred magistrale blizu rotora, čas ulazi, čas izlazi iz automobila, tražio je novinare da im ispriča svoju stranu priče. Tvrdi da ima pištolj i bombu. Talaca nema.

Makijenko je još jučer iz Zagreba objavio na facebooku da je pobjegao jer su ga čuvari maltretirali. Izgleda da je odlučio promijeniti lokaciju, te se prebacio u Vodice.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.