Policija istražuje tri krađe

Bračnom paru na Srimi ukraden novac i dokumenti, no tu se lopov nije zaustavio

Policija provodi istragu krađe novca i osobnih dokumenata iz kuće supružnika na Srimi, koji su dodatno oštećeni internetskim transakcijama na suprugov teret.

Naime, nepoznati počinitelj je između 5. i 8. listopada u Srimi 61-godišnjaku i njegovoj 57-godišnjoj supruzi iz kuće otuđio novac i osobne isprave, a podacima s bankovne kartice 61-godišnjaka, koju nije otuđio, je u nekoliko navrata, u tom vremenu, obavio internetske transakcije.

Proteklog dana policiji su prijavljene još dvije krađe. Između 1. i 11. studenog u mjestu Oton je nepoznati počinitelj ispilio i otuđio nekoliko metara drva, čime je mjesnu šumariju oštetio za više od tisuću kuna, ove srijede u večernjim satima u Šibeniku je nepoznati počinitelj 67-godišnjaku iz kuće otuđio novac i osobne isprave.

Protiv nepoznatih počinitelja će biti podnijete kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, a policija provodi izvide u cilju otkrivanja počinitelja i pronalaska otuđenih predmeta.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.