Brutalno pretučeni Luka M. operiran, policija posjetila referadu VUŠ-a

19-godišnji Luka M. iz Drniša koji je jučer brutalno pretučen na Baldekinu(Trg Andrije Hebranga) u neposrednoj blizini studentske menze, zbog teških i po život opasnih ozljeda prebačen je jučer u splitski KBC gdje je, kako doznajemo iz pouzdanih izvora, zbog opasnih i ozbiljnih ozljeda glave hitno operiran.

Luka je, doznajemo, završio drnišku gimnaziju, a trenutno je student prve godine Turističkog menadžmenta, omiljen u društvu i nikad nije bio problematičnog ponašanja niti izazivao nevolje.

Anita Grubišić, dekanica šibenskog Veleučilišta za Šibenski portal jutros je rekla da je policija od voditeljice studentske referade zatražila kontakte studenata koji su eventualno posvjedočili okrutnoj tučnjavi čije detalje ipak ne zna.

– Nemamo službenu informaciju o imenima napadnutog, kao ni napadača niti znamo jesu li isti studentu Veleučilišta. Sve se navodno dogodilo iza studentske menze. Da se dogodilo ispred nje, pretpostavljam da bi netko iz obližnjeg kafića ili same menze, reagirao – tvrdi Grubišić.

Podsjetimo, Šibenski portal jutros je izvijestio i da su uhićena i dva mladića koja se dovode u vezu s ovim slučajem.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.