Gorjela trava i raslinje

Brzom intervencijom lokaliziran i ugašen požar na nepristupačnom terenu u ZatonuFoto: Ilustracija

U 21.23 sati ugašen je požar poviše plaže Šarina draga u Zatonu, koji je buknuo u nedjelju oko 19.50 sati, izvijestili su iz Vatrogasne zajednice Šibensko-kninske županije. Izgorjela je trava i nisko raslinje na površini 150 puta 30 metara.

20.41 sati

Brzom intervencijom vatrogasne su snage u svega pola sata uspjele ‘uloviti’ požar i lokalizirati ga.

– Požar je lokaliziran. Riječ je o nepristupačnom terenu, a kako je bilo i vjetra, digli smo veći broj ekipa na intervenciju. Ima još izdimljavanja, tako da vatrogasne snage ostaju dalje raditi na požarištu – kazao nam je Volimir Milošević, zapovjednik Javne vatrogasne postrojbe Šibenik.

Vatrogasne snage na terenu/Čitatelj Šibenskog portala

20.21 sati

Na intervenciju su izašle Javne vatrogasne postrojbe Šibenika i Vodica, Dobrovoljna vatrogasna društva Vodice, Šibenik, Zaton, Brodarica-Krapanj i Bilice, ukupno 26 vatrogasaca sa 10 vozila, izvijestili su iz Vatrogasne zajednice Šibensko-kninske županije.

RANIJE

Prema informacijama koje nam javljaju čitatelji, velik broj vatrogasnih vozila u kratkom je roku prošao kroz mjesto, a iz Županijskog centra 112 još ne mogu potvrditi broj vatrogasnih snaga na terenu.

– Ekipe se još grupiraju, svakim trenom sve ih više pristiže – dodao je dežurni operater.

Podsjetimo, sinoć oko 23 sata planuo je požar kojeg su u 10 minuta uspjeli ugasiti zatonski DVD-ovci, a izgorjelo je 20 četvornih metara trave i niskog raslinja.

Zatonski vatrogasci u 10 minuta ugasili požar

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.