Turisti najčešće na meti lopova

Dancu (40) nepoznati lopov prijetio smrću pa mu ukrao novac

Šibenskoj policiji proteklog je vikenda prijavljeno jedno razbojništvo, dvije teške krađe i osam krađa.

Nepoznati počinitelj u subotu je na Brodarici, uz ozbiljnu prijetnu, 40-godišnjem Dancu ukrao novac, a istog je dana nepoznati počinitelj u Šibeniku provalio u parkirani automobil 47-godišnjeg Nizozemca ukrao novac, nakit i osobne stvari. U Vrbniku je, tokom vikenda, nepoznati počinitelj provalio u crkvu i otuđio novac.

Nepoznati počinitelj je 24. srpnja, u popodnevnim satima 34-godišnjoj Slovakinji ukrao mobitele i nakit u vrijednosti od nekoliko tisuća kuna, dok je na Žirju nepoznati počinitelj ukrao podvodni skuter u vlasništvu češke tvrtke vrijedan nekoliko desetak tisuća kuna.

U Vodicama je nepoznati počinitelj maloljetniku ukrao mobitel vrijedan preko tisuću kuna, a u istom mjestu 41-godišnjak je ostao bez novca, osobnih isprava i mobitela.

U Šibeniku je u subotu nepoznati počinitelj ukrao novac, mobitel i osobne isprave 62-godišnjakinji, a u isto vrijeme nepoznati je počinitelj u Brodarici 28-godišnjaku i 19-godišnjaku ukrao mobitele. U noći s 27. na 28. srpnja nepoznati počinitelj je 71-godišnjaku u Murteru otuđio bicikle vrijedne nekoliko desetaka tisuća kuna.

Protiv nepoznatih počinitelja će biti podnijete kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, a policija provodi izvide u cilju otkrivanja počinitelja i pronalaska otuđenih predmeta.    ¸

.

 

 

 

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.