DELIKVENTI SVE MLAĐI: 19-godišnjaci kradu i dilaju

U Policijskoj postaji Šibenik je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 19-godišnjakom osumnjičenim za iznudu na štetu maloljetnika. Osumnjičeni je  3. prosinca u Šibeniku, uz ozbiljne prijetnje  maloljetniku oduzeo bicikl, koji je tijekom kriminalističkog istraživanje pronađen i potom vraćen oštećenom. Osumnjičeni je, uz kaznenu prijavu, predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave.

Dovršeno je i kriminalističko istraživanje  nad 45-godišnjakom osumnjičenim za pokušaj teške krađe na štetu tvrtke iz Unešića. Osumnjičeni je u alkoholiziranom stanju 13. prosinca u kasnim noćnim satima u Skradinu pokušao provaliti u tamošnju trgovinu oštećene tvrtke, a nastala  šteta procijenjena je na nekoliko stotina kuna.  Protiv osumnjičenog će biti podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku.

U Policijskoj postaji Vodice je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 19-godišnjakom osumnjičenim za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama. Prilikom postupanja zbog nasilja u obitelji, osumnjičeni je policijskim službenicima dragovoljno predao ukupno 237,3 grama marihuane, a tijekom kriminalističkog istraživanja dragovoljno je predao i 24 komada zasađenih stabljika indijske konoplje s opremom za uzgoj. Osumnjičeni 19-godišnjak je, uz kaznenu prijavu, predan pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave.

 

 

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.